Wednesday, 22 February 2012

comey dapat tikus

Hello..


Ok still terkejut lagi ni ok..
Baru je tadi tengah syok2 layan vid kat youtube,Kucing i(comey a.k.a gemok) lari laju-laju kt ruang rumah dengan something dekat mulut die!


Ya! tikus..I tengok jauh jauh la sikit.takot:)
    gambar sebenar ade siap buat video.hak hak.tp tkle letak.ngeri+kesian


Adik si comel(Kero) asyik cari peluang nak rebut tikus tu.Tikus tu bunyi-bunyi..mungkin sakit.huuuu.. I ni dah la pencinta haiwan..tak sanggup nak tengok diorang nak main-main ngan si tikus tu.


yang bestnya,comey ni die lembab sikit..tikus tu tadi nyorok bawak kapet,ekor die dah terjulor kot ats kaki comey,die bole ngiau2 jer..Kero plak walaupon mate tu kero,laju je dia tangkap..haha.


The end.
ps/akhirnya dapat jugak tikus tu,sebab hanya dia seekor ja yang ada dalam rumah i.

1 comment:

Incik AlSafrin said...

comelnyer comey dia tangkap tikus...hahaha