Monday, 16 April 2012

sorry i tak boleh....

I tak tahu adakah i dah buat dia rasa i permainkan dia.Sorry i tak bermaksud..

Almost 4 years i tkpernah ada hubungan dengan lelaki.Now,i cuba bagi peluang pada diri and pada lelaki itu.
Tapi tak boleh.. keadaan yang berbeza dan keinginan yang tak dapat ku penuhi buat hubungan ini perlu di hentikan

Maaf... buat masa sekarang i tak boleh selalu berjumpa.I ada life i sendiri yang i perlu tempuhi.I tak dapat beri perhatian yang macam girl lain boleh beri.

Bukan semua orang boleh hadap hubungan jarak jauh dan mungkin tk berkesudahan.Thats y its need to stop.I tak kisah..tp u mesti kisah.. i taknk u rasa tak di beri perhatian or lambat laun u akan mula ckp u rasa macam tak da gf. sorry.. kita pun baru je kenal..so i rasa u pun tk rasa sakit hati sangat kan.

Hope u dapat girl yang sesuai ngn u. I?tak rasa ape2 pun coz i dh tak rasa pun nak ber couple2 ni.Dah biasa...I happy dgn kehidupan i with my family n my fwenz.. :)

Thanks sudi kenal i dalam 3 bulan ni..goodbye

Friday, 13 April 2012

im happy:)

Doct-Hey jangan garu..nanti lagi teruk
Me-Ok


Doct-alergik teruk ni.
Me- (anguk-anguk)


Doct-cucuk ye?(senyum)
Me-ha??? cucuk?? dekat mana????(terbayang dekat punggung*eee takanak!)


Doct-bahu...(senyum)
Me-oh ok... :)

Doct pun kuakan jarum.Besar nye besi jarum tu..
Die letak ubat bius dulu dekat bahu then die pun cucuk!



Me-awwww!! sakit
Rasa sakit dalam 2 second. Lepastu dah tak:)

Doct-Ambik ubat dekat luar ye
Me-Terima kasih

Dekat 4 5 jam bahu kiri jadi lumpuh sekejap..tak leh angkat tangan
Semua bengkak hilang cam tu je
Merah-merah tu ada sikit-sikit je lagi::

Bagusnya ubat tu( dengan izin Allah)
Alhamdullillah....
Dah sihat;)

Thursday, 12 April 2012

'Love bite'

0n the way to klinik* 

 sopannya saya :)

Sebenarnya nak tutup segala 'love bite' dekat  badan tu.. huuuuuu ngeriiiiiiiiiiiii

ps/jangan beli perfume yang luaran je cantik :)

Wednesday, 11 April 2012

penyakit itu penghapus dosa-dosa kecil

Masuk hari ni,dah 2 hari tak sihat. badan gatal-gatal. :(
Dah jumpa doct. alergi katanya.. tapi tak pasti sebab ape.

Puas pk dah sebab ape.
2 days ago takde pun makan ape-ape yang bole buat gatal-gatal
Tapiiiiiiiiiii that day ada buat something

Ada beli perfume tu.Balik je saje nak test bau die kan.. so letak la dkt baju. memang letak banyak..
Pastu tertido dengan baju tu. Bangun je terus gatal-gatal.
 \
Sampai sekarang bengkak-bengkak.Gatal nye tak yah ckp lah.. Kalau garu lagi ni mau nye melecet.. sedihhhh...Nak kua pon dh tak leh...


Sedihnye rasa...badan habis merah-merah :'(
mommy...............