Monday, 16 April 2012

sorry i tak boleh....

I tak tahu adakah i dah buat dia rasa i permainkan dia.Sorry i tak bermaksud..

Almost 4 years i tkpernah ada hubungan dengan lelaki.Now,i cuba bagi peluang pada diri and pada lelaki itu.
Tapi tak boleh.. keadaan yang berbeza dan keinginan yang tak dapat ku penuhi buat hubungan ini perlu di hentikan

Maaf... buat masa sekarang i tak boleh selalu berjumpa.I ada life i sendiri yang i perlu tempuhi.I tak dapat beri perhatian yang macam girl lain boleh beri.

Bukan semua orang boleh hadap hubungan jarak jauh dan mungkin tk berkesudahan.Thats y its need to stop.I tak kisah..tp u mesti kisah.. i taknk u rasa tak di beri perhatian or lambat laun u akan mula ckp u rasa macam tak da gf. sorry.. kita pun baru je kenal..so i rasa u pun tk rasa sakit hati sangat kan.

Hope u dapat girl yang sesuai ngn u. I?tak rasa ape2 pun coz i dh tak rasa pun nak ber couple2 ni.Dah biasa...I happy dgn kehidupan i with my family n my fwenz.. :)

Thanks sudi kenal i dalam 3 bulan ni..goodbye

No comments: