Thursday, 24 May 2012

Budak kecik pun tahu

Semalam aunty,adik dia and anak-anak diorang datang ke rumah.Kecoh la rumah sekejap kan dengan budak-budak kecik tu.
Comel je tengok diorang main  kejar-kejar dalam rumah.Tak cukup satu rumah diorang main,bilik kite ni pun jadi mangsa..

Masa i dalam bilik,anak aunty dengan anak adik aunty i ,tengah guling-guling atas katil tu tau.Tiba-tiba i dengar ........

Harsyid : abang,nanti beshar nak undi shape?
Danial : mestila P**!
Harsyid : eeee abang ni p********** la...
Danial : taknak lah..abang nak jadi pedane menteyi lah...nanti abang manyak duit woooo...

!! Terkejut i! kecik-kecik dah pandai.Adoi.. mane la diorang dengar sume ni. Baru 7 tahun je dah tau hal politik.ish!

 hehe:)

Ni mesti dengar orang tua bersembang la ni.Rasanya tak patut budak kecik tahu hal-hal macam ni.Tak sesuai langsung.Ada jugak mak ayah yang ajar anakdia.. parti ni jahat la.,parti ni baik la..Nanti tak pasal-pasal ,budak kecik pun leh bergaduh macam orang dewasa..sape salah?

Ps/saya suka Ustaz Azhar Idrus :)

Wednesday, 23 May 2012

Kenapa perempuan suka ambil gambar dalam tandas?

Perempuan je?Lelaki? Ada jugak... cuma tak ramai.hahahahha
so,y ha?
Tanya i?hurm...



1.Tunggu kawan lama sangat lor... ambil gambar la..
2.Cermin die beso..Leh nampak jelas skit. :)

Ada yang cakap takde tempat lain ke nak snap pic?Macam i cakap la..Bukan nye semata-mata nak snap pic kena g toilet.Kebetulan jer..

Bukannye ambil dalam bilik kecik tu.Kat lua je kot.Yang pasti kalau toilet tu kotor,takkan la ada feel nak lama-lama kat dalam tu,siap bergambar lagi kan..

Benda ni pun orang jadikan hal..Ade i kesah? :P