Wednesday, 11 April 2012

penyakit itu penghapus dosa-dosa kecil

Masuk hari ni,dah 2 hari tak sihat. badan gatal-gatal. :(
Dah jumpa doct. alergi katanya.. tapi tak pasti sebab ape.

Puas pk dah sebab ape.
2 days ago takde pun makan ape-ape yang bole buat gatal-gatal
Tapiiiiiiiiiii that day ada buat something

Ada beli perfume tu.Balik je saje nak test bau die kan.. so letak la dkt baju. memang letak banyak..
Pastu tertido dengan baju tu. Bangun je terus gatal-gatal.
 \
Sampai sekarang bengkak-bengkak.Gatal nye tak yah ckp lah.. Kalau garu lagi ni mau nye melecet.. sedihhhh...Nak kua pon dh tak leh...


Sedihnye rasa...badan habis merah-merah :'(
mommy...............

No comments: