Sunday, 19 February 2012

Bola oh Bola

Helllooooooooo...
NI kisah time World cup 2010 hari tu. Masa Argentina vs Germany kalau tk silap.Yang pasti Argentina la.
I tido rumah aunty la kan sebab pagi nanti nak g mamak stalls..
                              Chelsea(takde kena mengena)

2jam sebelum tu,i dengan cousin g rumah kawan dulu.Sembang2 smbil melawat kawan2 cousin tu.Bile dah nak gerak sume pun kua la rumah.Sebaba dah lewat semua terburu2.I yang last.Time nak tutup pintu tu jari tengah ni tersepit!yang bestnya pintu dh lock..mean jari i masih tersepit.Meraung la.Kunci rumah tu plak kawan dah masaukkan dlm beg die.Bayangkan dalam 5 saat tu,jari ni dah kemek! sakit giler..

Bila terbuka pintu tu je, menangis tk ingat ape dah.Time tu plak bf dorang dah sampai kt lua.Diorang datang tengok la sebab dah kecoh2.Sebab dh terlalu sakit and menangis dah macam budak kecik,cousin n kawan die peluk2 i sambil pujuk!hahah malunye la.. 
Jari tu berdarah and jadi biru.nyut2 je rase:)

Sampai kt kedai mamak tu,game dah start.sakit ade lagi..tahan je..mulanya memang la sokong Argentina,tp tibe2 nampak podolski.hehhe..Biasa la perempuan,bukan tengok bola sangat.. kalau yang betol2 minat tu tkpela,tp kalau yang macam i ni,minat kadang2 je.. :)

the end :)



No comments: